АЛУМИНИУМСКИ РОЛЕТНИ

Изработени се од високо издржлив фабрички пластифициран алуминиум, исполнети со полиуретан пена.Ваквиот начин на изработка на ламелите допринесува за високи критериуми на издржливост, термо, звучна и додатна сигурност од кражба во вашиот дом.

Рондо е предпрозорски систем, идеално решение за веќе завршени објекти. Заоблен облик на кутијата, водилката и завршната ламела. Едноставна монтажа, брза и чиста. Едноставно сервисирање од надворешната страна. Термичка изолација. Боја според RAL карта, можност за комбинација на бојата помеѓу бојата на кутијата, спустот и водилката, според избор на корисникот при што го прави домотубав и пријатен за очи. Постои можност за вградување на комарник, кој се вградува помеѓу ролетната и прозорецот. Рондо системоте изработен од високо квапитетни апуминиумски делови. Можност за дополнително зголемување на сигурноста.