РОЛЕТНИ

Како дополна на програмата на надворешна столарија, нудиме надворешни ролетни кои зависно од потребите на објектот се изработуваат со надворешна (предпрозорска кутија) или пак внатрешна (над прозорска кутија).Ламелите се изработуваат во варијанта ПВЦ(пластични ламели без исполна) или пак во варијанта АЛУМИНИУМ (алуминиумски ламели со исполна од полиуретанска пена со зголемена термичка изолација). Комплетниот асортиман на ролетни се изработува по нарачка врз основа на земени мерки на објектот.